• Geri dön

  • 131 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


DeFacto, kış günlerinin heyecan verici aktivitesi olan kayak deneyimini daha iyi ve konforlu hale getirmek için Warm Tech özellikli mont, pantolon, tulum ve eşofman seçeneklerini kayak tutkunları için tasarladı.

Soğukta koşullar hızla değişebilir; şiddetli rüzgardan kara, yağmurdan tipiye kadar her duruma hazırlıklı olmak gerekir. DeFacto, yamaçlarda bir profesyonel gibi görünmek isteyenler için suya dayanıklı ve doğal sıcaklık hissi veren Warm Tech özellikli kayak konsept ürünlerini hazırladı. Zorlu koşullarda güvenilir bir performans sergileyen konsept ürünler, hantallıktan uzak favori tasarım ve renkleriyle soğukta geçecek uzun bir gün için ideal yapısıyla tercih ediliyor.

Dağlık arazide, teleferik gezisinde, kayak parkurunda ya da dağ evindeki bir kış tatilinde eğlenmeye ve öğrenmeye odaklanmak isteyen kayak müdavimleri, DeFacto’nun kayak konsept ürünleri ile ideal bir giyime sahip olacak. Kayak yapmanın doğasında üşümek olsa da vücut sıcaklığını olabildiğince koruyabilmek için DeFacto’nun Warm Tech özellikli ürünleriyle kayakseverler kışın keyfini çıkarak.

DeFacto Kayak Konsept ürünlerine www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL